تاثیر محیط جغرافیایی بر رستوران ها یکی از عوامل مهمی است که کسانی که قصد راه اندازی رستوران را دارند باید به آن توجه کنند . از زمان های قدیم مردم نواحی مختلف کشور، غذاهایی تهیه می کردند که با توجه به محیط جغرافیایی خود فراوانی بیشتری داشتند، به طور مثال مردم نواحی جنوبی کشور مانند بندرعباس که به دریا های خلیج فارس و عمان دسترسی داشتند، اغلب تبحر بیشتری نسبت به مردم بقیه نواحی در طبخ غذا های دریایی دارند.

تاثیر محیط جغرافیایی بر رستوران

تاثیر محیط جغرافیایی بر رستوران

اهمیت موقعیت جغرافیایی:

اهمیت موقعیت جغرافیایی برای کسانی که قصد تاسیس رستوران خود را دارند بسیار زیاد است.

موقعیت جغرافیایی میتواند اطلاعات ارزشمندی اعم از دید کلی نسبت به مزاج جمعیت ساکن در آن محل در اختیار رستوران داران قرار دهد که این خود می تواند کمک بزرگی به رونق کسب و کار های رستوران ها بکند .

همچنین محیط جغرافیایی میتواند شمارا در طراحی دکوراسیون رستوران خودتان کمک کند برای مثال در نواحی شمالی بدلیل وجود پوشش گیاهی انبوه و سرسبز میتوانید از مصالح ساختمانی صنعتی مثل بلوک و … استفاده نکنید و رستوران خود را با چوب یا کاه گل و مواد اولیه طبیعی بسازید .

همانطور که مشاهده می کنید در تصویر این رستوران تمام متریال موجود در سازه و وسایل خود را چوبی استفاده کرده که در عین زیبایی در کنار طبیعت سرسبز شمالی جلوه زیبایی به رستوران و محیط رستوران داده که میتواند در جذب مشتری های  بیشتر و قدرتمند تر شدن رستوران شما کمک بیشتری به شما بکند.

 

نواحی مورد توجه ما عبارتند از :

 

نواحی شمالی کشور :

نواحی شمالی کشور جزو پر طرفدار ترین مزاج های غذایی را در کشور دارد که هر ساله تعداد زیادی از مردم نواحی مختلف برای سرو غذا و گذراندن تعطیلات خود به نواحی شمالی سفر می کنند .

نواحی شمالی بدلیل دسترسی به دریا و محیط مناسب برای دامداری تنوع غذایی بالایی دارند که هر کدام ازین غذا ها از همه نظر غنی از نظر ویتامین و بقیه مواد مغذی مورد نیاز بدن است  به همین دلیل غذا های نواحی شمالی کشور بسیار ازنظر گردشگری مورد توجه است و همین مسئله رستوران های شمالی را مقداری نسبت به بقیه رستوران ها متمایز تر میکند .

برای مثال : ترشی تره غذاییست که از سبزی های خود روی موجود در جنگل های شمالی تهیه می شود و از ارزش غذایی بسیار بالایی برخوردار است .

 

تاثیر محیط جغرافیایی بر رستوران

نواحی جنوبی کشور :

در نواحی جنوبی کشور بدلیل دسترسی گسترده به دریا از سالهای قدیم به ماهیگیری توجه بسیار زیادی شده که همین مسئله باعث شده مردم نواحی جنوبی تبحر زیادی در طبخ غذا های دریایی داشته باشند که همین مسئله باعث شده در این منطقه تاثیر محیط جغرافیایی بر رستوران ها بیشتر احساس شود .

همچنین در نواحی جنوب کشور بدلیل همسایگی با کشور های عرب و حضور عرب ها در جنوب کشور بسیاری از غذا های اقلیت های عرب سرو میشود که همین مسئله تاثیر محیط جغرافیایی را بر رستوران ها دوچندان می کند .

چرا هندی ها به غذا های تند علاقه دارند ؟

علاقه ی هندی ها به غذا های تند نمونه ی بارز تاثیر محیط جغرافیایی بر مزاج افراد ساکن در یک منطقه است ، غذا های هندی با فلفل های مختلف و شدت تندی مختلفی طبخ می شوند و طرفداران زیادی دارند.

از نمونه غذا های تند هندی میتوان به مرغ تاندوری اشاره کرد که خواستگاه آن از پشاور ، قسمتی از پاکستان است ، مرغ تاندوری در بخش اعظمی از شمال هند به ویژه بمبئی بسیار معروف هستند.

منبع: سایت ایرانیان پک